Over Catalina zijden bloemen

Catalina Zijden bloemen is een bedrijf dat in 2022 is opgericht door Lucinda Maal. Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken en verkopen van hoogwaardige zijden bloemen en planten.

Het idee voor Catalina Zijden bloemen ontstond toen Lucinda op zoek was naar een manier om de schoonheid van bloemen en planten in haar huis te brengen zonder zich zorgen te maken over het onderhoud en de vervanging van verse bloemen. Ze ontdekte de schoonheid en duurzaamheid van zijden bloemen en besloot haar eigen bedrijf te beginnen om anderen te helpen dezelfde voordelen te ervaren.

Bij Catalina Zijden bloemen worden alleen de beste kwaliteit materialen gebruikt om ervoor te zorgen dat de bloemen er net zo mooi uitzien als verse bloemen en jarenlang meegaan. Het bedrijf biedt een breed scala aan bloemen en planten, van klassieke rozen en tulpen tot exotische orchideeën en varens.

Catalina Zijden bloemen streeft ernaar om klanten te voorzien van een uitstekende service en producten van hoge kwaliteit. Het bedrijf biedt ook op maat gemaakte bloemstukken en arrangementen voor speciale gelegenheden.

Als oprichter van Catalina Zijden bloemen is Lucinda toegewijd aan het bieden van duurzame en betaalbare opties voor het decoreren van interieurs. Door het gebruik van zijden bloemen en planten kunnen klanten genieten van de schoonheid van de natuur zonder zich zorgen te hoeven maken over het onderhoud en de vervanging van verse bloemen.

Met Catalina Zijden bloemen hoopt Lucinda een blijvende impact te maken op de bloemen- en plantenindustrie en klanten te helpen een prachtige en duurzame leefomgeving te creëren.

Gemak van Catalina Zijdenbloemen

Ontvang 10% korting op u volgende bestelling

Meld je aan voor onze nieuwsbrief