Mijn naam is Lucinda Maal. Ik heb al een passie voor bloemen en planten zolang ik mij kan heugen. Met de oprichting van Catalinazijdenbloemen.nl is mijn droom in vervulling gegaan.

Elke maand trekken we erop uit om nieuwe producten in te kopen. Zo zorgen we ervoor dat ons assortiment trendy en up to date blijft. In onze webshop vind je alles van kunstbloemen tot geurkaarsen. Voor elk wat wils en bovendien voor elke portemonnee.

Waarom Kunstbloemen?

Ik houd van alles wat groeit en bloeit. Toch is mijn keuze gevallen op het verkopen van zijden bloemen in plaats van ‘the real deal’. Ik zal je uitleggen waarom:

Duurzaam

Verse bloemen belasten het milieu waar we met zijn allen zo ons best voor doen. Geïmporteerde bloemen door het transport per vliegtuig naar Nederland en bloemen uit Nederland door het verwarmen van de kassen.

Natuurlijk is de productie van zijden bloemen ook een belasting voor het milieu, maar deze is minimaal vergeleken bij echte bloemen. Dat komt omdat zijden bloemen jarenlang meegaan.

Moeders Mooiste

De zijden bloemen die wij verkopen zijn van zeer hoge kwaliteit en de Topmerken onder de Zijden bloemen waaronder De bekende merk SILKKA, EMERALD, COLOURS & GREEN, en zijn door ons zorgvuldig geselecteerd. Het zijn stuk voor stuk prachtige exemplaren, die op het eerste gezicht niet van echt zijn te onderscheiden.

Eeuwige jeugd

Natuurlijke bloemen worden gekopieerd als ze op hun mooist zijn. In tegenstelling tot echte bloemen zullen zijden bloemen nooit verwelken. Je hebt er dus heel lang plezier van.

Meer dan Sfeer

Bloemen in het algemeen, dus ook zijden bloemen zorgen voor een prettige sfeer in huis, op het werk of in wachtruimtes. Ze geven de bezoekers van de ruimte een warm gevoel van welkom en hebben positief effect op de gemoedstoestand van iedereen.

Ook het bedrijfsleven profiteert van mooie bloemen en planten. Op de werkvloer werken ze stemming verhogend, wat zich kenmerkt door een betere motivatie -en dus productiviteit- van de medewerkers. Daarbij maakt het niet uit of het om echte of kunstbloemen en planten gaat.

Stel je eigen zijden bloemen boeket samen

Wil je liever zelf een boeket van zijden bloemen samenstellen? Dat kan! We helpen je daar graag mee. Neem gewoon even contact met ons op. Dan informeren we je over de mogelijkheden en de tarieven.

Zijden bloemen, een goede investering voor iedereen!

Catalina Zijdenbloemen
Telefoonnummer: 085560 71 05
E-mail: info@catalinazijdenbloemen.nl
Handelsnaam van ons bedrijf: Catalina zijdenbloemen (Shopping moments)
Website: https://www.Catalinazijdenbloemen.nl

Ons vestigingsadres:
Tappersheul 2
3421tm Oudewater
KvK-nummer: 78562597
Btw-identificatienummer: NL003348176B24